Председател

       

    ТОДОР БАРБОЛОВ

 

    зам. председател

        
   инж. Йордан Недев

 тeл: +359 876 308 208

 

   зам.председател

      

  доц .д.ф.н. Иван Цеков

 тел: +359 895 426 216

 

 секретар

 

 Йордан Йорданов

 тел: +359 876 43 54  85

 

 

 e-mail: sdpbg@abv.bg

 сайт: http://sdpbg.com/

 

 

 

 

 

Новини

Местни избори 2015г.

47-ми Конгрес - УСТАВ

47-ми Конгрес - Национален съвет

47-ми Конгрес - Изпълнителен съвет

47-ми Конгрес - Национална контролна комисия

 

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА "СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ"-
Тодор Барболов​

 

09.02.1981 г. – роден в гр. София

1994 г. – завършил 7-ми клас в 172 ОУ "Христо Ботев", гр. Нови Искър

1998 г. – става член на СДП

1999 – завършва Националната гимназия по древни езици и култури "Константин - Кирил Философ" – София

2006 г. – завършва висше образование на образователно - квалификационна степен магистър по специалност право с професионална кфалификация юрист към НБУ
2007 г. придобива юридическа правоспособност, след положен изпит пред министерството на правосъдието​

 

 

 

 

 

За мен

Аз съм на 34 години. Христова възраст. Явно някак си е предопределено за един мъж, на тази възраст, да прави своя генерален житейски избор, да нарами своя си кръст и да поеме по своята си Голгота.

 

Това направих и аз !

 

Избрах да отдам енергия, можене и вяра на социалдемократическата идея. На онези три изконни неща – СВОБОДА, СОЛИДАРНОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ за всеки човек, които са били и са, основополагащите принципи на социалдемокрацията ! На жизнените устои, с които и аз самия съм „закърмен”, като потомствен социалдемократ ! Приех за лична своя кауза, дори и с цената на лични жертви, да направя всичко, което е по силите ми, за да обединя отново социалдемократите в България ! За да съм един от тези, които да възвърнат достойнството и надеждата на всички онези предани на социалдемократическата идея български граждани, които през последните две десетилетия бяха употребявани, пренебрегвани и забравени ! Реших и го правя !

 

Като млад човек, като част от поколението, прекарало целия си съзнателен живот в годините на „преход” и фасадна демокрация, ИЗБРАХ да бъда политически активен, защото:

  • Не желая повече да слушам политически словоизлияния, които ми обясняват, че в момента управляващите, не са в състояние да свършат нещо или да изпълнят предизборните си обещания, защото „предишните” управляващи не са свършили еди какво си или пък са го свършили не както трябва ! Ако някой не е изпълнил ангажиментите към държавата и народа си или пък е вършил неща в ущърб на неговите интереси, защо няма наказани ?!? Стига ! И аз, като хилядите млади българи знам, че ако искаш истински да направиш нещо – намираш начин, ако ли не искаш – намираш оправдание !
  • Не искам повече да слушам, колко хубав ще стане животът на българите, някога, когато и АКО бъде избран еди кой си до болка омръзнал ни политик или еди коя си всячески компрометирана политическа партия, понеже и защото ! Не ! Искам не само да знам какво ТРЯБВА И МОЖЕ управляващите да свършат веднага ! Искам и аз самия да участвам в случването му !

 

Благодаря ви !